باطری رو برعکس کنید . مادربرد از بایوس بکاپش باید بالا بیاد مگر اینکه مشکل جای دیگه باشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
باطری رو برعکس کنید . مادربرد از بایوس بکاپش باید بالا بیاد مگر اینکه مشکل جای دیگه باشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
|
اخه سیستمم تازه جم کردم وقتی بایوس اپدیت کردم این مشکل پیش اومد قبلش مشکلی نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور از بر عکس یعنی پشتو رو کنم
بله برق رو از پاور بکشید و ده دقیقه باطری رو پشت رو جا بزنید . این بایوس رو چون تست زده بودم معرفی کردم .به هر حال اگر مشکلی بود گارانتی سریع براتون بایوس رو پروگرام میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
گارانتیش کجاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتی آواژنگ هست دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
خدمات آواژنگ تهران
استان: تهران
تلفن: 021-87113
نشاني: میدان ونک - خیابان گاندی جنوبی - کوچه 25 - شماره 24 - ساختمان آواژنگ - طبقه همکف
کلا با کیس ببرم مشکلی نیست حتما باید خودم باشم یا بدم کس دیگه ای ببره مسله ای ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
بعد از این که برق پاور رو کشیدم باتری برعکس جا زدم 10 دقیقه گذشت بعدش باید چیکار کنم دوباره برق پاور بهش وصل کنم و باتری درست جا بزنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله. باطری رو وضعیتش رو مثل اول کنید و سیستم رو روشن کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
کلا با کیس ببرم مشکلی نیست حتما باید خودم باشم یا بدم کس دیگه ای ببره مسله ای ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط مادربرد رو بفرستید . کارت گارانتی هم بفرستید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط migmig_khoros[MENTION=16774
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks